Ako vykáže platiteľ v osobitnej úprave podľa § 68d faktúru, ku ktorej vyhotovil dobropis ešte pred prijatím platby?Ako vykáže platiteľ v osobitnej úprave podľa § 68d faktúru, ku ktorej vyhotovil dobropis ešte pred prijatím platby?