Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri kúpe vozidla na faktúru, ak po odpočítaní protihodnoty starého vozidla zákazník doplatí v hotovosti sumu do 5 000 €?Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri kúpe vozidla na faktúru, ak po odpočítaní protihodnoty starého vozidla zákazník doplatí v hotovosti sumu do 5 000 €?
Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?