Môže syn pokračovať v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH podľa § 83 zákona o DPH, ak otec nemal živnosť, ale povolenie prevádzkovateľa cestnej dopravy?Môže syn pokračovať v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH podľa § 83 zákona o DPH, ak otec nemal živnosť, ale povolenie prevádzkovateľa cestnej dopravy?