Je možné zahrnúť do odpočtu podľa § 30c ZDP daňové odpisy aktivovaných nákladov na vývoj (účet 012)?Je možné zahrnúť do odpočtu podľa § 30c ZDP daňové odpisy aktivovaných nákladov na vývoj (účet 012)?
Musí podnikateľ zvýšiť základ dane, keď odpisuje osobné auto za 60 000 € a jeho základ dane z podnikania je len 4 000 €?Musí podnikateľ zvýšiť základ dane, keď odpisuje osobné auto za 60 000 € a jeho základ dane z podnikania je len 4 000 €?