Vzniká povinnosť úpravy odpočítanej DPH (§ 54), ak bolo auto kúpené v roku 2026 so 100 % odpočtom neskôr poskytnuté zamestnancovi aj na súkromné účely?Vzniká povinnosť úpravy odpočítanej DPH (§ 54), ak bolo auto kúpené v roku 2026 so 100 % odpočtom neskôr poskytnuté zamestnancovi aj na súkromné účely?
Vzniká SZČO povinnosť úpravy odpočítanej DPH, ak auto kúpené v roku 2025 so 100 % odpočtom začne v roku 2026 používať aj na súkromné účely?Vzniká SZČO povinnosť úpravy odpočítanej DPH, ak auto kúpené v roku 2025 so 100 % odpočtom začne v roku 2026 používať aj na súkromné účely?