Má platiteľ povinnosť podať kontrolný výkaz, ak v zdaňovacom období poskytol len nájom nehnuteľnosti oslobodený podľa § 38 ods. 3?Má platiteľ povinnosť podať kontrolný výkaz, ak v zdaňovacom období poskytol len nájom nehnuteľnosti oslobodený podľa § 38 ods. 3?