Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?
Ako sa v kontrolnom výkaze vykáže faktúra na mobilné telefóny (ZD 3 000 €) a integrované obvody (ZD 2 500 €)?Ako sa v kontrolnom výkaze vykáže faktúra na mobilné telefóny (ZD 3 000 €) a integrované obvody (ZD 2 500 €)?
Mení sa prenos daňovej povinnosti, ak dobropis zníži základ dane za mobilné telefóny pod 5 000 eur?Mení sa prenos daňovej povinnosti, ak dobropis zníži základ dane za mobilné telefóny pod 5 000 eur?
Uplatní sa prenos daňovej povinnosti, ak faktúra obsahuje mobilné telefóny a integrované obvody spolu nad 5 000 eur, ale každé pod 5 000 eur?Uplatní sa prenos daňovej povinnosti, ak faktúra obsahuje mobilné telefóny a integrované obvody spolu nad 5 000 eur, ale každé pod 5 000 eur?
Mení sa prenos daňovej povinnosti pri mobilných telefónoch, keď dobropis zníži základ dane pod 5 000 eur?Mení sa prenos daňovej povinnosti pri mobilných telefónoch, keď dobropis zníži základ dane pod 5 000 eur?
Ako opravia kontrolné výkazy dodávateľ a odberateľ mobilných telefónov, keď sa pri základe dane pod 5 000 eur neoprávnene uplatnil prenos daňovej povinnosti?Ako opravia kontrolné výkazy dodávateľ a odberateľ mobilných telefónov, keď sa pri základe dane pod 5 000 eur neoprávnene uplatnil prenos daňovej povinnosti?