Ide o trojstranný obchod, keď tovar z Nemecka na Slovensko prepraví sám slovenský odberateľ, a kto potom platí daň?Ide o trojstranný obchod, keď tovar z Nemecka na Slovensko prepraví sám slovenský odberateľ, a kto potom platí daň?
Zruší daňový úrad registráciu pre DPH podľa § 7, ak nadobudnutý tovar z EÚ nedosiahol 14 000 eur v minulom ani bežnom roku?Zruší daňový úrad registráciu pre DPH podľa § 7, ak nadobudnutý tovar z EÚ nedosiahol 14 000 eur v minulom ani bežnom roku?
Zruší daňový úrad registráciu podľa § 7a škole, ktorá v minulosti nadobudla tovar z EÚ nad 14 000 eur?Zruší daňový úrad registráciu podľa § 7a škole, ktorá v minulosti nadobudla tovar z EÚ nad 14 000 eur?