Má platiteľ povinnosť podať kontrolný výkaz, ak v zdaňovacom období poskytol len nájom nehnuteľnosti oslobodený podľa § 38 ods. 3?Má platiteľ povinnosť podať kontrolný výkaz, ak v zdaňovacom období poskytol len nájom nehnuteľnosti oslobodený podľa § 38 ods. 3?
Určí obec poplatok za komunálne odpady podnikateľom, ktorí nehnuteľnosť prenajali neziskovým právnickým osobám na administratívu?Určí obec poplatok za komunálne odpady podnikateľom, ktorí nehnuteľnosť prenajali neziskovým právnickým osobám na administratívu?