Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?