Dostane obec späť správny poplatok za potvrdenie o stave osobného účtu, keď je od poplatkov oslobodená?Dostane obec späť správny poplatok za potvrdenie o stave osobného účtu, keď je od poplatkov oslobodená?
Považuje sa obec za zdaniteľnú osobu pri príležitostnom predaji ojazdeného nákladného auta do Maďarska?Považuje sa obec za zdaniteľnú osobu pri príležitostnom predaji ojazdeného nákladného auta do Maďarska?
V akej lehote podá daňové priznanie obec registrovaná podľa § 7 pri kúpe nového osobného auta v ČR?V akej lehote podá daňové priznanie obec registrovaná podľa § 7 pri kúpe nového osobného auta v ČR?
Musí obec pri predaji občerstvenia na oslave výročia evidovať tržbu v e-kase?Musí obec pri predaji občerstvenia na oslave výročia evidovať tržbu v e-kase?
Môže obec vo VZN ustanoviť jedinú sadzbu poplatku za rozvoj pre celé svoje územie?Môže obec vo VZN ustanoviť jedinú sadzbu poplatku za rozvoj pre celé svoje územie?