Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri viacerých dodávkach tovaru alebo faktúrach z hľadiska jedného právneho vzťahu podľa § 6 ods. 2?Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri viacerých dodávkach tovaru alebo faktúrach z hľadiska jedného právneho vzťahu podľa § 6 ods. 2?
Môže podnikateľ platiť v hotovosti jednotlivé nákupy do 5 000 eur na základe samostatných faktúr, ak ich mesačný súčet v rámci všeobecnej rámcovej zmluvy presiahne 5 000 eur?Môže podnikateľ platiť v hotovosti jednotlivé nákupy do 5 000 eur na základe samostatných faktúr, ak ich mesačný súčet v rámci všeobecnej rámcovej zmluvy presiahne 5 000 eur?