Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?