Musí platiteľ oznámiť použitie auta výlučne na podnikanie (§ 85n ods. 9), ak si uplatnil 100 % odpočet zo zálohy v decembri 2025 a auto prevzal v apríli 2026?Musí platiteľ oznámiť použitie auta výlučne na podnikanie (§ 85n ods. 9), ak si uplatnil 100 % odpočet zo zálohy v decembri 2025 a auto prevzal v apríli 2026?
Dokedy musí platiteľ podať oznámenie o výlučnom používaní auta na podnikanie (§ 85n ods. 9), ak zaplatil 30 % zálohu v roku 2025 a 70 % doplatok uplatnil v januári 2026?Dokedy musí platiteľ podať oznámenie o výlučnom používaní auta na podnikanie (§ 85n ods. 9), ak zaplatil 30 % zálohu v roku 2025 a 70 % doplatok uplatnil v januári 2026?