Musí nový platiteľ DPH oznámiť finančnému riaditeľstvu aj účet vedený v zahraničnej banke?Musí nový platiteľ DPH oznámiť finančnému riaditeľstvu aj účet vedený v zahraničnej banke?
Kto oznamuje bankové účty za skupinu registrovanú pre DPH a čie účty v oznámení uvedie?Kto oznamuje bankové účty za skupinu registrovanú pre DPH a čie účty v oznámení uvedie?
Musí si zahraničná firma registrovaná na DPH na Slovensku podľa § 5 zriadiť slovenský bankový účet?Musí si zahraničná firma registrovaná na DPH na Slovensku podľa § 5 zriadiť slovenský bankový účet?
Musí osoba registrovaná pre DPH podľa § 7a (príjemca služieb z EÚ) oznamovať bankové účty?Musí osoba registrovaná pre DPH podľa § 7a (príjemca služieb z EÚ) oznamovať bankové účty?
Musí platiteľ DPH oznámiť aj súkromný účet, z ktorého občas platí faktúry a daň?Musí platiteľ DPH oznámiť aj súkromný účet, z ktorého občas platí faktúry a daň?
Musel platiteľ DPH do 30. novembra 2021 oznámiť aj tuzemský účet, ktorý na podnikanie nepoužíva, a zahraničné účty, ktoré používa len na plnenia s miestom dodania v zahraničí?Musel platiteľ DPH do 30. novembra 2021 oznámiť aj tuzemský účet, ktorý na podnikanie nepoužíva, a zahraničné účty, ktoré používa len na plnenia s miestom dodania v zahraničí?
Kedy musí platiteľ oznámiť ďalší bankový účet, ktorý začne používať na podnikanie?Kedy musí platiteľ oznámiť ďalší bankový účet, ktorý začne používať na podnikanie?
Treba oznámiť, že platiteľ zruší bankový účet alebo ho prestane používať na podnikanie?Treba oznámiť, že platiteľ zruší bankový účet alebo ho prestane používať na podnikanie?
Kto zodpovedá za DPH, keď odberateľ zaplatil dodávateľovi na oznámený účet inej firmy a dodávateľ daň neodviedol?Kto zodpovedá za DPH, keď odberateľ zaplatil dodávateľovi na oznámený účet inej firmy a dodávateľ daň neodviedol?