Ktorému daňovému úradu a dokedy oznámi syn, že pokračuje v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH, a pod akým IČ DPH potom koná, keď je sám platiteľom registrovaným na inom úrade?Ktorému daňovému úradu a dokedy oznámi syn, že pokračuje v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH, a pod akým IČ DPH potom koná, keď je sám platiteľom registrovaným na inom úrade?
Môže syn pokračovať v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH podľa § 83 zákona o DPH, ak otec nemal živnosť, ale povolenie prevádzkovateľa cestnej dopravy?Môže syn pokračovať v podnikaní po zomrelom otcovi-platiteľovi DPH podľa § 83 zákona o DPH, ak otec nemal živnosť, ale povolenie prevádzkovateľa cestnej dopravy?