Je použitie príjmov z reklám na prevenciu a liečbu gamblerstva použitím na charitatívny účel podľa § 50 ods. 5 zákona o dani z príjmov?Je použitie príjmov z reklám na prevenciu a liečbu gamblerstva použitím na charitatívny účel podľa § 50 ods. 5 zákona o dani z príjmov?
Čo urobí nadácia s časťou oslobodených príjmov z reklám, ktorú nestihla použiť do konca nasledujúceho roka?Čo urobí nadácia s časťou oslobodených príjmov z reklám, ktorú nestihla použiť do konca nasledujúceho roka?