Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?
Aký režim môže uplatniť tuzemský obchodník pri predaji použitého tovaru nadobudnutého od obchodníka z iného ČŠ v režime prirážky?Aký režim môže uplatniť tuzemský obchodník pri predaji použitého tovaru nadobudnutého od obchodníka z iného ČŠ v režime prirážky?