V akých lehotách sú splatné štvrťročné preddavky na daň u daňovníka, ktorého zdaňovacím obdobím je hospodársky rok?V akých lehotách sú splatné štvrťročné preddavky na daň u daňovníka, ktorého zdaňovacím obdobím je hospodársky rok?
Kedy sa stáva nevymožiteľnou pohľadávka voči právnickej osobe, ktorá zanikla výmazom z obchodného registra bez právneho nástupcu?Kedy sa stáva nevymožiteľnou pohľadávka voči právnickej osobe, ktorá zanikla výmazom z obchodného registra bez právneho nástupcu?
Ktorí daňovníci si môžu uplatniť odpočet výdavkov na výskum a vývoj podľa § 30c zákona o dani z príjmov?Ktorí daňovníci si môžu uplatniť odpočet výdavkov na výskum a vývoj podľa § 30c zákona o dani z príjmov?
Môže právnická osoba oznámiť zánik daňovej povinnosti podľa § 8 ods. 7 za autá, ktoré celý rok nepoužívala, ale má ich v obchodnom majetku?Môže právnická osoba oznámiť zánik daňovej povinnosti podľa § 8 ods. 7 za autá, ktoré celý rok nepoužívala, ale má ich v obchodnom majetku?