Je premiestnenie tovaru do Maďarska na predaj na diaľku súkromným osobám cez osobitnú úpravu (OSS) dodaním za protihodnotu na Slovensku?Je premiestnenie tovaru do Maďarska na predaj na diaľku súkromným osobám cez osobitnú úpravu (OSS) dodaním za protihodnotu na Slovensku?
Zaniká IČ DPH po zrušení registrácie podľa § 7a, ak podnikateľ uplatňuje osobitnú úpravu pre predaj tovaru na diaľku (§ 68b)?Zaniká IČ DPH po zrušení registrácie podľa § 7a, ak podnikateľ uplatňuje osobitnú úpravu pre predaj tovaru na diaľku (§ 68b)?
Na ktoré predaje tovaru môže slovenský e-shop so skladmi v SR a v ČR uplatniť osobitnú úpravu pre Úniu (OSS)?Na ktoré predaje tovaru môže slovenský e-shop so skladmi v SR a v ČR uplatniť osobitnú úpravu pre Úniu (OSS)?
Patrí do priznania k DPH OSS tovar, ktorý slovenský e-shop odoslal slovenským zákazníkom zo skladu v Česku?Patrí do priznania k DPH OSS tovar, ktorý slovenský e-shop odoslal slovenským zákazníkom zo skladu v Česku?