Ku ktorému dňu sa ruší registrácia podľa § 7, keď sa nadobúdateľ zaregistruje za platiteľa DPH, a vydáva sa rozhodnutie?Ku ktorému dňu sa ruší registrácia podľa § 7, keď sa nadobúdateľ zaregistruje za platiteľa DPH, a vydáva sa rozhodnutie?