Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri viacerých dodávkach tovaru alebo faktúrach z hľadiska jedného právneho vzťahu podľa § 6 ods. 2?Ako sa posudzuje limit platby v hotovosti pri viacerých dodávkach tovaru alebo faktúrach z hľadiska jedného právneho vzťahu podľa § 6 ods. 2?
Je možné zaplatiť v hotovosti zálohu do 5 000 eur, ak celková fakturovaná suma za objednanú službu presahuje 5 000 eur?Je možné zaplatiť v hotovosti zálohu do 5 000 eur, ak celková fakturovaná suma za objednanú službu presahuje 5 000 eur?