Posudzuje daňový úrad hodnotu nadobudnutého tovaru, keď osoba registrovaná pre DPH podľa § 7 skončí podnikanie a požiada o zrušenie registrácie?Posudzuje daňový úrad hodnotu nadobudnutého tovaru, keď osoba registrovaná pre DPH podľa § 7 skončí podnikanie a požiada o zrušenie registrácie?