Je technické zhodnotenie softvéru zaradeného do užívania pred rokom 2022 investíciou na odpočet podľa § 30e?Je technické zhodnotenie softvéru zaradeného do užívania pred rokom 2022 investíciou na odpočet podľa § 30e?
Môže do odpočtu na investície vstúpiť počítač a softvér používaný v administratíve výrobného podniku?Môže do odpočtu na investície vstúpiť počítač a softvér používaný v administratíve výrobného podniku?
Zahŕňa sa do priemernej hodnoty investícií všetok softvér zaradený v rokoch 2019 – 2021?Zahŕňa sa do priemernej hodnoty investícií všetok softvér zaradený v rokoch 2019 – 2021?
Za čo má prepojený podnik zaplatiť, keď mu spoločnosť poskytne zamestnancov na zákazku pre banku a do výsledného softvéru sa začlení jej autorsky chránený kód?Za čo má prepojený podnik zaplatiť, keď mu spoločnosť poskytne zamestnancov na zákazku pre banku a do výsledného softvéru sa začlení jej autorsky chránený kód?