Má zamestnávateľ nárok na 100 % odpočet DPH z auta a PHM, ak súkromné PHM zráža zamestnancovi zo mzdy a zamestnancovi zdaňuje nepeňažný príjem 1 %?Má zamestnávateľ nárok na 100 % odpočet DPH z auta a PHM, ak súkromné PHM zráža zamestnancovi zo mzdy a zamestnancovi zdaňuje nepeňažný príjem 1 %?
Považuje sa auto požičané zamestnancovi na víkend za testovacie vozidlo podľa § 85n ods. 4, ak zamestnanec po víkende vyplní dotazník spokojnosti?Považuje sa auto požičané zamestnancovi na víkend za testovacie vozidlo podľa § 85n ods. 4, ak zamestnanec po víkende vyplní dotazník spokojnosti?
Vzniká povinnosť úpravy odpočítanej DPH (§ 54), ak bolo auto kúpené v roku 2026 so 100 % odpočtom neskôr poskytnuté zamestnancovi aj na súkromné účely?Vzniká povinnosť úpravy odpočítanej DPH (§ 54), ak bolo auto kúpené v roku 2026 so 100 % odpočtom neskôr poskytnuté zamestnancovi aj na súkromné účely?
Vzniká SZČO povinnosť úpravy odpočítanej DPH, ak auto kúpené v roku 2025 so 100 % odpočtom začne v roku 2026 používať aj na súkromné účely?Vzniká SZČO povinnosť úpravy odpočítanej DPH, ak auto kúpené v roku 2025 so 100 % odpočtom začne v roku 2026 používať aj na súkromné účely?