Je investíciou s vyššou pridanou hodnotou majetok z prílohy č. 3 bez nového softvéru, ak softvér je súčasťou majetku zaradeného už v roku 2021?Je investíciou s vyššou pridanou hodnotou majetok z prílohy č. 3 bez nového softvéru, ak softvér je súčasťou majetku zaradeného už v roku 2021?
Ako sa odpisuje viac technických zhodnotení majetku z prílohy č. 3 zaradeného pred rokom 2022, ak boli v roku 2022 zaradené v rôznych mesiacoch?Ako sa odpisuje viac technických zhodnotení majetku z prílohy č. 3 zaradeného pred rokom 2022, ak boli v roku 2022 zaradené v rôznych mesiacoch?
Ako sa zohľadní technické zhodnotenie vykonané v tom istom roku, v ktorom bol majetok z prílohy č. 3 zaradený do užívania?Ako sa zohľadní technické zhodnotenie vykonané v tom istom roku, v ktorom bol majetok z prílohy č. 3 zaradený do užívania?
Posudzuje sa limit 1 700 eur pri technickom zhodnotení ako inom majetku pri každom zhodnotení zvlášť, alebo spolu za rok?Posudzuje sa limit 1 700 eur pri technickom zhodnotení ako inom majetku pri každom zhodnotení zvlášť, alebo spolu za rok?
Je technické zhodnotenie softvéru zaradeného do užívania pred rokom 2022 investíciou na odpočet podľa § 30e?Je technické zhodnotenie softvéru zaradeného do užívania pred rokom 2022 investíciou na odpočet podľa § 30e?
Čo s odpočtom z technického zhodnotenia, ak daňovník predá celý majetok, na ktorom bolo vykonané?Čo s odpočtom z technického zhodnotenia, ak daňovník predá celý majetok, na ktorom bolo vykonané?
Je technické zhodnotenie, ktoré nájomca urobil na vlastné náklady so súhlasom prenajímateľa, príjmom prenajímateľa?Je technické zhodnotenie, ktoré nájomca urobil na vlastné náklady so súhlasom prenajímateľa, príjmom prenajímateľa?
Aký príjem má prenajímateľ, keď mu nájomca pri skončení nájmu bezplatne nechá nedoodpísané technické zhodnotenie?Aký príjem má prenajímateľ, keď mu nájomca pri skončení nájmu bezplatne nechá nedoodpísané technické zhodnotenie?