Vzťahuje sa 50 % paušálne obmedzenie odpočtu DPH podľa § 85n na predajcov áut pri nákupe vozidiel určených na ďalší predaj (tovar/zásoby)?Vzťahuje sa 50 % paušálne obmedzenie odpočtu DPH podľa § 85n na predajcov áut pri nákupe vozidiel určených na ďalší predaj (tovar/zásoby)?
Spadá predvádzacie vozidlo evidované v účtovníctve predajcu ako tovar na predaj pod režim výnimky podľa § 85n ods. 4?Spadá predvádzacie vozidlo evidované v účtovníctve predajcu ako tovar na predaj pod režim výnimky podľa § 85n ods. 4?