Je možné zahrnúť do odpočtu podľa § 30c ZDP daňové odpisy aktivovaných nákladov na vývoj (účet 012)?Je možné zahrnúť do odpočtu podľa § 30c ZDP daňové odpisy aktivovaných nákladov na vývoj (účet 012)?