Môže zdaniteľná osoba so sídlom mimo EÚ (napr. vo Švajčiarsku) uplatňovať osobitnú úpravu pre malé podniky, ak má prevádzkareň v členskom štáte EÚ?Môže zdaniteľná osoba so sídlom mimo EÚ (napr. vo Švajčiarsku) uplatňovať osobitnú úpravu pre malé podniky, ak má prevádzkareň v členskom štáte EÚ?
Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?