Má zahraničná osoba registrovaná podľa § 5 povinnosť podať kontrolný výkaz, ak poskytla len službu s prenosom dane na odberateľa?Má zahraničná osoba registrovaná podľa § 5 povinnosť podať kontrolný výkaz, ak poskytla len službu s prenosom dane na odberateľa?