Vzniká zahraničnej firme povinnosť registrácie pre DPH v SR, ak slovenskému podnikateľovi dodá poradenskú službu s prenosom daňovej povinnosti (§ 69 ods. 3)?Vzniká zahraničnej firme povinnosť registrácie pre DPH v SR, ak slovenskému podnikateľovi dodá poradenskú službu s prenosom daňovej povinnosti (§ 69 ods. 3)?
Vzniká poľskému malému podniku s prideleným IČ EX registračná povinnosť v SR, ak slovenskému platiteľovi dodá tovar s montážou na nehnuteľnosti v SR?Vzniká poľskému malému podniku s prideleným IČ EX registračná povinnosť v SR, ak slovenskému platiteľovi dodá tovar s montážou na nehnuteľnosti v SR?