Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?Môže predajca áut uplatniť osobitnú úpravu podľa § 66 zákona o DPH pri predaji ojazdeného vozidla kúpeného od banky oslobodeného podľa § 42 zákona o DPH?
Koľko DPH odvedie obchodník pri predaji starožitného nábytku kúpeného od súkromnej osoby za 4 000 € a predaného za 6 000 € v režime prirážky?Koľko DPH odvedie obchodník pri predaji starožitného nábytku kúpeného od súkromnej osoby za 4 000 € a predaného za 6 000 € v režime prirážky?