LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
cezhraničná platba
cezhraničná platba
Otázky z praxe k tejto téme
Je porušením zákona, ak splnomocnený zástupca (nepodnikateľ) prevezme v zahraničí hotovosť nad 5 000 € za tovar dodaný slovenským podnikateľom a vloží ju na bankový účet?
§ 3, § 4, § 7