LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
dary
dary
Otázky z praxe k tejto téme
Môže firma poukázať 2 % dane, ak časť darov poskytla až po skončení roka, ale do lehoty na podanie priznania?
§ 50