LEX

dodanie služby do iného členského štátu

dodanie služby do iného členského štátu

Otázky z praxe k tejto téme

Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Ako platiteľ dane v mesačnom súhrnnom výkaze rozlíši cezhraničné dodanie služby od dodávky tovaru v rámci trojstranného obchodu?§ 80Môže platiteľ dane podať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok, ak dodal tovar v hodnote do 50 000 eur a zároveň poskytol službu s miestom dodania v inom členskom štáte v hodnote 80 000 eur?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Ako platiteľ dane v mesačnom súhrnnom výkaze rozlíši cezhraničné dodanie služby od dodávky tovaru v rámci trojstranného obchodu?§ 80Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?§ 80Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?§ 80, § 15Ako platiteľ dane v mesačnom súhrnnom výkaze rozlíši cezhraničné dodanie služby od dodávky tovaru v rámci trojstranného obchodu?§ 80