LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
mandátna zmluva
mandátna zmluva
Otázky z praxe k tejto téme
Musí predajca vstupeniek, ktorý ich predáva na mandátnu zmluvu za iného organizátora, evidovať tržbu v e-kase?
§ 3, § 2, § 8
Treba evidovať v e-kase predaj výherných žrebov, ktoré podnikateľ predáva na mandátnu zmluvu za inú právnickú osobu?
§ 2