LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
obstarávateľská zmluva
obstarávateľská zmluva
Otázky z praxe k tejto téme
Musí slovenský obchodný zástupca evidovať vo svojej e-kase hotovosť, ktorú prijíma za faktúry zahraničného podnikateľa?
§ 3, § 8
Musí predajca vstupeniek, ktorý ich predáva na mandátnu zmluvu za iného organizátora, evidovať tržbu v e-kase?
§ 3, § 2, § 8