LEX

pomerná výška nezdaniteľnej časti

pomerná výška nezdaniteľnej časti

Otázky z praxe k tejto téme

Ako sa v daňovom priznaní typ B určí nezdaniteľná časť na manželku bez vlastných príjmov pri základe dane 40 000,00 eura, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2023?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ B vypočíta nezdaniteľná časť na manželku bez príjmu pri základe dane 45 000,00 eura, ak je evidovaná ako uchádzačka o zamestnanie od 1. mája 2023?§ 11V akej sume si zamestnanec v daňovom priznaní typ A uplatní nezdaniteľnú časť na manželku s príjmom 1 500,00 eura pri základe dane 40 000,00 eura, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2023?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ A vypočíta nezdaniteľná časť na manželku evidovanú na úrade práce od 1. mája 2023 s príjmom 1 500,00 eura pri základe dane 45 000,00 eura?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ B určí nezdaniteľná časť na manželku bez vlastných príjmov pri základe dane 20 000,00 eura, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2022?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ B vypočíta nezdaniteľná časť na manželku bez príjmu pri základe dane 40 000,00 eura, ak je evidovaná na úrade práce od 1. mája 2022?§ 11V akej sume si zamestnanec v daňovom priznaní typ A uplatní nezdaniteľnú časť na manželku s príjmom 1 500,00 € pri základe dane 20 000,00, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2022?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ A vypočíta nezdaniteľná časť na manželku evidovanú na úrade práce od 1. mája 2022 s príjmom 1 500,00 € pri základe dane 40 000,00?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ B určí nezdaniteľná časť na manželku bez vlastných príjmov pri základe dane 20 000,00 eura, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2021?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ B vypočíta nezdaniteľná časť na manželku bez príjmu pri základe dane 40 000,00 eura, ak je evidovaná na úrade práce od 1. mája 2021?§ 11V akej sume si zamestnanec v daňovom priznaní typ A uplatní nezdaniteľnú časť na manželku s príjmom 1 500,00 pri základe dane 20 000,00, ak sa dieťa narodilo 15. augusta 2021?§ 11Ako sa v daňovom priznaní typ A vypočíta nezdaniteľná časť na manželku evidovanú na úrade práce od 1. mája 2021 s príjmom 1 500,00 pri základe dane 40 000,00?§ 11