LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
rodič
rodič
Otázky z praxe k tejto téme
Môžem poukázať 2 % dane za rok 2025 otcovi a macoche, ktorí poberajú invalidný dôchodok, ak otec dovŕšil dôchodkový vek až v januári 2026?
§ 50aa
Môžem poukázať 2 % dane za rok 2025 rodičom, ktorým Sociálna poisťovňa priznáva starobný dôchodok spätne na základe žiadosti podanej až v roku 2026?
§ 50aa