LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
samostatná faktúra
samostatná faktúra
Otázky z praxe k tejto téme
Môže podnikateľ platiť v hotovosti jednotlivé nákupy do 5 000 eur na základe samostatných faktúr, ak ich mesačný súčet v rámci všeobecnej rámcovej zmluvy presiahne 5 000 eur?
§ 6, § 4