LEX
Zákony
Inteligentné zákony
Rešerše
Rešerše k novelám
Kvízy
Kvízy
Spravodajca
Finančný spravodajca
Metodika
Metodika FRSR
Ctrl K
Rešerše k novelám
Témy
vývoz
vývoz
Otázky z praxe k tejto téme
Musí platiteľ podať KV, ak v dodatočnom DP dopĺňa tuzemskú službu k obdobiu, v ktorom mal pôvodne len vývoz?
§ 78a, § 47