Ako vykáže platiteľ dane v štvrťročnom súhrnnom výkaze premiestnenie tovaru do vlastnej prevádzkarne a dodávku tovaru v rámci trojstranného obchodu?Ako vykáže platiteľ dane v štvrťročnom súhrnnom výkaze premiestnenie tovaru do vlastnej prevádzkarne a dodávku tovaru v rámci trojstranného obchodu?
Ako postupuje platiteľ dane, ak v priebehu kalendárneho štvrťroka hodnota dodaného tovaru do iných členských štátov presiahne 50 000 eur?Ako postupuje platiteľ dane, ak v priebehu kalendárneho štvrťroka hodnota dodaného tovaru do iných členských štátov presiahne 50 000 eur?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Do ktorého obdobia súhrnného výkazu zahrnie platiteľ dane dodávku tovaru oslobodenú od dane do iného členského štátu, ak faktúru vyhotovil v mesiaci dodania tovaru?Do ktorého obdobia súhrnného výkazu zahrnie platiteľ dane dodávku tovaru oslobodenú od dane do iného členského štátu, ak faktúru vyhotovil v mesiaci dodania tovaru?
Ako vykazuje prvý odberateľ dodanie tovaru druhému odberateľovi v rámci trojstranného obchodu v mesačnom súhrnnom výkaze?Ako vykazuje prvý odberateľ dodanie tovaru druhému odberateľovi v rámci trojstranného obchodu v mesačnom súhrnnom výkaze?
Ako platiteľ dane v mesačnom súhrnnom výkaze rozlíši cezhraničné dodanie služby od dodávky tovaru v rámci trojstranného obchodu?Ako platiteľ dane v mesačnom súhrnnom výkaze rozlíši cezhraničné dodanie služby od dodávky tovaru v rámci trojstranného obchodu?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?Ako postupuje osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ak v druhom mesiaci štvrťroka presiahne hodnota tovaru v trojstrannom obchode 50 000 eur?