Považuje sa obec za zdaniteľnú osobu pri príležitostnom predaji ojazdeného nákladného auta do Maďarska?Považuje sa obec za zdaniteľnú osobu pri príležitostnom predaji ojazdeného nákladného auta do Maďarska?
Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?