LEX

Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?

Zadanie, postup a odpoveď sú v balíku Expert – dane

Platí sa za vyťaženie príkladov, ich zaradenie k témam a prepojenie na konkrétne paragrafy.

Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?