Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Môže platiteľ dane podať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok, ak dodal tovar v hodnote do 50 000 eur a zároveň poskytol službu s miestom dodania v inom členskom štáte v hodnote 80 000 eur?Môže platiteľ dane podať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok, ak dodal tovar v hodnote do 50 000 eur a zároveň poskytol službu s miestom dodania v inom členskom štáte v hodnote 80 000 eur?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?
Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?Započítava sa hodnota dodaných cezhraničných služieb do obratového limitu 50 000 eur pre možnosť podávať súhrnný výkaz za kalendárny štvrťrok?
Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?Za aké obdobie podáva súhrnný výkaz zdaniteľná osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a, ktorá dodala službu s miestom dodania v inom členskom štáte?
Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?