LEX

Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?

Zadanie, postup a odpoveď sú v balíku Expert – dane

Platí sa za vyťaženie príkladov, ich zaradenie k témam a prepojenie na konkrétne paragrafy.

Môže osoba registrovaná pre daň podľa § 7 alebo § 7a podať štvrťročný súhrnný výkaz, ak popri službe uskutočnila aj trojstranný obchod s tovarom do 50 000 eur?