Považuje sa naskenovaný PDF dokument s ručne vypísanou knihou jázd za vedenie záznamov v elektronickej podobe podľa § 85n ods. 6?Považuje sa naskenovaný PDF dokument s ručne vypísanou knihou jázd za vedenie záznamov v elektronickej podobe podľa § 85n ods. 6?