LEX
Príklad č.14

Považuje sa naskenovaný PDF dokument s ručne vypísanou knihou jázd za vedenie záznamov v elektronickej podobe podľa § 85n ods. 6?

Zadanie, postup a odpoveď sú v balíku Expert – dane

Platí sa za vyťaženie príkladov, ich zaradenie k témam a prepojenie na konkrétne paragrafy.

Považuje sa naskenovaný PDF dokument s ručne vypísanou knihou jázd za vedenie záznamov v elektronickej podobe podľa § 85n ods. 6?