Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?Považuje sa darovanie nového automobilu príbuznému do Českej republiky za dodanie nového dopravného prostriedku podľa § 3 ods. 5?