Pridelí daňový úrad číslo EX, ak podmienky pre osobitnú úpravu potvrdí len jeden z dvoch oslovených členských štátov?Pridelí daňový úrad číslo EX, ak podmienky pre osobitnú úpravu potvrdí len jeden z dvoch oslovených členských štátov?
Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?Môže obchodník uplatniť osobitnú úpravu zdaňovania prirážky podľa § 66 zákona o DPH pri predaji úplne nových nerozbalených telefónov vykúpených od občanov?
Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?Má kupujúci platiteľ nárok na odpočítanie dane, ak tovar kúpil od obchodníka uplatňujúceho osobitnú úpravu podľa § 66?
Ako vykáže platiteľ v osobitnej úprave podľa § 68d faktúru, ku ktorej vyhotovil dobropis ešte pred prijatím platby?Ako vykáže platiteľ v osobitnej úprave podľa § 68d faktúru, ku ktorej vyhotovil dobropis ešte pred prijatím platby?
Ako vykáže platiteľ, ktorý uplatňuje daň až pri prijatí platby, faktúru a dobropis, keď odberateľ zaplatí sumu zníženú o dobropis?Ako vykáže platiteľ, ktorý uplatňuje daň až pri prijatí platby, faktúru a dobropis, keď odberateľ zaplatí sumu zníženú o dobropis?